19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü


ADANA (A.A) - AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
     Pamuk, mesajında, tarih boyunca bağımsız olan ve esareti kabullenmeyen Anadolu halkının özgürlüğü ve bağımsızlığı için canı pahasına ülkesini korumayı ilke edindiğini ve bu mücadelesinin birçok ulusa örnek olduğunu belirtti.
     Anadolu topraklarının bir vatan haline gelmesinin şehit ve gazilerin fedakar ve ulvi mücadeleleri sonucu oluştuğunu kaydeden Pamuk, tarihe adlarını yazdıran gazilerin, şimdiye kadar ödün vermediği bağımsızlık ve özgürlük tutkusunun değerli simgeleri olduğunu vurguladı.
     Pamuk, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Şunu unutmamalıyız ki bugün ülkemizde özgürce yaşayabiliyorsak bunu kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimize borçluyuz. Bu nedenle bu toprakların dört bir yanında canla başla bağımsızlık mücadelesi veren kahraman ecdadımıza, şehit ve gazilerimize layık olmak, onların mirasına sahip çıkmak hepimizin görevidir. Bu anlamlı gün münasebetiyle vatan topraklarına düşman ayağının girmemesi için göğsünü siper ederek canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnet ile yad ederken, kahraman gazilerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, şükranlarımızı sunuyorum.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 19 Eylül Gaziler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER