18 Mart Şehitleri Anma Günü

18 Mart Şehitleri Anma Günü -Selçuk Üniversitesi yemekhanelerinde, Çanakkale Zaferinin 98. yıl dönümünü dolayısıyla tüm akademik, idari personel ile öğrencilere, buğday çorbası, hoşaf ve ekmek verildi


KONYA (A.A) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) yemekhanelerinde, Çanakkale Zaferinin 98. yıl dönümünü dolayısıyla tüm akademik, idari personel ile öğrencilere, buğday çorbası, hoşaf ve ekmek verildi.
     Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, yaptığı açıklamada, Çanakkale Savaşının ülkemizin bugünlere gelmesinde önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.
     Çanakkale Savaşının ne zor şartlarda kazanıldığını ve kahraman Türk askerinin fedakar mücadelesini bir kez daha hatırlamak amacıyla Üniversitedeki tüm yemekhanelerde bugünkü mönünün; buğday çorbası, hoşaf ve ekmek olarak belirlendiğini ifade eden Gökbel, Böylelikle atalarımızın 98 yıl önce göstermiş oldukları büyük fedakarlığı bir kez daha anacak ve onlara minnet borcumuzu bir nebze de olsa ödemiş olacağız. Ayrıca gençliğimizin bilinçlenmesi ve ecdatlarının kahramanlıklarını bir kez daha anlayabilmeleri için Çanakkale ruhunu yaşatacağız diye konuştu.
    
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER