17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü

17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü -AK Parti Kayseri Milletvekili Öksüzkaya: -Yoksullukla mücadele etmek zordur fakat tüm insanlığın görevidir


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Dünya Yoksullukla Mücadele Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Yoksullukla mücadele etmek zordur fakat tüm insanlığın görevidir dedi.
     Öksüzkaya, yaptığı yazılı açıklamada, açlık, yoksulluk içinde ızdırap çeken insanlara, dünyanın neresinde olursa olsun yardım eli uzatmak ve ulaşılmak gerektiğini söyledi.
     AK Parti olarak, yoksulluğun azaltılması için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Öksüzkaya, şunları kaydetti:
     Yoksullukla mücadele etmek zordur fakat tüm insanlığın görevidir. Yoksul kesimlere sosyal hizmetleri ulaştırmak, gelir güvencesi vermek, insan onuruna yakışır iş imkanları sunmak ve sosyal güvence sağlamak asrımızdaki devletlerin ve yöneticilerin en öncelikli meselesidir. Dünyanın çeşitli bölgelerindeki yoksulları görmezden gelerek değil, onlara söz konusu hizmetleri vererek daha güçlü ve refah toplumları oluştururuz. Dünya Yoksullukla Mücadele Gününde devletlerin politik çatışmaları bir kenara bırakarak, tüm insanlığın refah ve huzuru için birlikte çalışmaları gerektiğinin altını çizmek istiyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber 17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER