14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı -CHP Manisa milletvekilleri kutlama mesajı yayımladı


MANİSA (A.A) - CHP Manisa Milletvekilleri Hasan Ören ve Sakine Öz, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayımladıkları mesajlarında, tüm hekimlerin bayramını kutladılar.
     CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, Türkiyede halkın sağlık hizmeti almasındaki eşitsizlikler bulunduğunu ve bu eşitsizliklerin giderek artığını öne sürerek, sağlık sektöründe yaşanan olumsuzlukların, hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının mesleki ve günlük yaşantılarına yansıdığını kaydetti.
     CHP olarak sağlık hizmetlerinin herkes için eşit, parasız ve ulaşılabilir olması gerektiğini savunduklarını belirten Ören, açıklamasında, Sağlığa daha fazla kaynak aktarılarak, sağlık hizmetinin kalitesini artırmak ve bu çerçevede sağlık çalışanlarının refah seviyelerini yükseltmek için gerekenler yapılmalıdır ifadelerine yer verdi.
     CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz ise sağlık alanındaki tüm çalışanların güvenceli koşullarda, çalışma sürelerinin gerçek karşılığını alabildikleri, şiddete maruz kalmadıkları bir ortamda görevlerini sürdürmeleri için hükümetten acil çözüm talep ettiklerini belirtti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER