14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı -AK Parti Muğla Milletvekili Özden: -Bir ülkenin gelişmişliğinin en önemli göstergelerinden biri sağlık hizmetleridir. Sevinerek ve övünerek söylüyorum ki hükümetimizin politikaları sonucu ülkemiz bu göstergede üs


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, bir ülkenin gelişmişliğinin en önemli göstergelerinden birinin sağlık hizmetleri olduğunu, hükümetin politikaları sonucu Türkiyenin bu göstergede üst seviyelere çıktığını belirtti.
     Özden, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, her türlü şartlara rağmen içinde bulunduğu topluma duyduğu sınırsız sorumlulukla, fedakarca ve emsalsiz hizmetler yapan doktorlara ve tüm sağlık çalışanlarına minnettar olduklarını dile getirdi.
     Dünya sağlık kuruluşları nezdinde Türkiyenin karnesini yükselttiklerini ifade eden Özden, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Hükümet olarak bugüne kadar sağlık alanında tarihi adımlar attık. Bu alanda gerçekleştirdiğimiz reformlar, yurt dışındaki çevreler tarafından da sessiz devrim olarak nitelendirildi. Türkiye, yaptığımız büyük yatırımlar sonucunda, sağlık alanında önemli bir cazibe merkezi haline geldi. Bir ülkenin gelişmişliğinin en önemli göstergelerinden biri sağlık hizmetleridir. Sevinerek ve övünerek söylüyorum ki hükümetimizin politikaları sonucu ülkemiz bu göstergede üst seviyelere çıkmıştır. Bu da siz değerli sağlık çalışanlarının bu reformları kısa zamanda özümseyip destek olmanızla olmuştur.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER