13. Uluslararası Antalya Piyano Festivali

13. Uluslararası Antalya Piyano Festivali -Festival kapsamında gerçekleştirilecek halk konserleri Gülsin Onay ile devam edecek


ANTALYA (A.A) - 13. Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında gerçekleştirilecek halk konserleri Gülsin Onay ile devam edecek.
     Dünyaca ünlü sanatçı ve grupların biraraya geldiği 13. Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında ücretsiz gerçekleştirilen halk konserlerinde bu kez, Gülsin Onay sanatseverlerle buluşacak.
     Gülsin Onayın konseri, 23 Kasım Cuma günü saat 14.30da Kepezdeki Yenimahalle Semtevinde gerçekleştirilecek. Bu yıl festivalin en önemli konukları arasında yer alan ve hocası Ahmed Adnan Saygunun dünya çapındaki en güçlü yorumcusu kabul edilen sanatçı, özel bir repertuvar ile dinleyenlerin karşısında olacak.
    
     -Konserler şehrin her yerinde-
    
     Sanat Yönetmenliğini Fazıl Sayın yaptığı festivalin 13üncü yılında Şehirde Müzik Var sloganıyla yola çıkan ve bu yıl ilçelere kadar uzanan bir program hazırlandı.
     Şehrin uzak bölgelerinde yaşayan ve konserlere gelme şansı bulunmayan izleyicileri klasik müzikle tanıştırmak amacıyla düzenlenen halk konserlerinde Yunan Piyanist Anastasios Pappas, 5 Aralık Çarşamba günü saat 14.30da Akdeniz Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde sahne alacak.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber 13. Uluslararası Antalya Piyano Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER