12 Dev Adam, Bolu kampından döndü

12 Dev Adam, Bolu kampından döndü


YOZGAT (A.A) - Haziran ayında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde yapılan Türkiye Şampiyonasında şampiyon olan Sorgun 12 Dev Adam Basketbol Okulu (DABO) sporcuları Bolu kampından döndü.
     Sorgun DABO Koordinatörü Ergin Gül, yaptığı açıklama, DABO Türkiye Şampiyonu olduktan sonra yeni dönem çalışmalarına ara vermeden başladıklarını söyledi.
     Gül, Sorgun 12 Dev Adam Basketbol Okulu sporcularını yaz dönemi eğitim programları çerçevesinde Bolu İzzet Baysal Üniversitesine kamp programına götürüldüklerini kaydetti.
     Bolu kampının sporcular acısından iyi geçtiğini anlatan Gül, şunları söyledi:
     Basketbol Koçumuz Ferhat Erdem başkanlığında Boluya giden kafilemize ABDden gelen koçlar Chris Dial, Joey Cooper ve Ryan Turcott da katıldı. Kampımız çok verimli geçti. Her okulun beş oyuncu ve bir antrenör ile katıldığı programa bizde Ekrem Doğan, Şükrü Babayiğit, Ozan Gül, Çağrı Meral ve Ahmet Çetin isimli sporcularımızla katıldık. Bu tür kamp çalışmalarımız devam edecek. Eylül ayında Gaziantepte yapılması planlanan yaz dönemi ikinci kamp programına da, bu kampa katılan sporcularımızın dışında sporcular götüreceğiz. Gaziantepte yapılacak kampın hazırlıklarına da şimdiden başlayacağız.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber 12 Dev Adam, Bolu kampından döndü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER