10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü


ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Valiliğinin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında, Ankaradan Çankırıya gelen bir grup gazeteciyi gezdirdiği bildirildi.
     Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Yayın Şubesi Müdürü Zeliha Doğan Yeşil, Yıldıztepe Kayak Merkezinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Çankırı Valiliğinin, BYEGM aracılığıyla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Ankarada çalışan bir grup gazeteciyi Çankırıya davet ettiğini söyledi.
     Çankırı Valiliğinin daveti üzerine Çankırı ve Ilgaz Dağına gezi düzenlediklerini ifade eden Yeşil, şöyle konuştu:
     Bizde bu davet için basına haber verdik. Basından temsilci 17 gazeteciyle birlikte Çankırıya geldik. Çok güzel bir gezi programı hazırlanmış. Valimiz ve Kaymakamımız bizi hem ağırladılar hem de Çankırıyı tanıttılar. Çankırının bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum. Ilgaza gittik harikaydı. Şimdi de Yıldıztepeye geldik. Buralar bir dünya harikası. Herkesin buraya gelmesini ve bu güzellikleri yaşamasını tavsiye ediyorum.
     Ilgaz Kaymakamı Yusuf Özdemir ise Ilgazın Türkiyenin önemli merkezlerinden olduğunu belirterek, Ilgazın en önemli değerlerinden olan kış turizmini tüm Türkiyeye ve dünyaya duyurmayı hedefliyoruz dedi.
     İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Kemal Karatatar da, Çankırı Ilgaz Dağında böyle bir programın düzenlenmesinden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER