10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Elazığ Halk Sağlığı Müdürü Doğanay, THK Elazığ Şube Başkanı Kurtoğlu ile Sağlık Çalışanı Hakları ve Güvenliği Derneği Başkanı Okcu, kutlama mesajı yayımladı


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Halk Sağlığı Müdürü Veysel Doğanay, Türk Hava Kurumu (THK) Elazığ Şube Başkanı Tamer Kurtoğlu ile Sağlık Çalışanı Hakları ve Güvenliği Derneği Başkanı Tuncay Okcu, kutlama mesajı yayımladı.
     Doğanay, mesajında, kentin sorunlarını dile getiren, her noktayı görebilen, gece gündüz demeden çalışan, gerektiğinde canlarını bu uğurda feda eden, haberleri doğru ve tarafsız bir şekilde ortaya koyan gazetecilerin, toplumun bilinçlenmesini sağlayarak toplumsal barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde katkı sağladıklarını belirtti.
     Doğanay, Hizmetlerimizi planlamamızda ve çalışmalarımızın değerlendirilmesinde bizlere katkı sağlayan gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ederim. Huzur ve güven içerisinde çalışabilmelerini arzulayarak, tüm basın camiasının Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum ifadelerini kullandı.
    
     -THK Elazığ Şubesi Başkanı Kurtoğlu-
    
     THK Elazığ Şube Başkanı Kurtoğlu ise mesajında, basının milletin umumi sesi olduğunu, kamuoyunu bilgilendirme ve yönlendirme gibi kutsal bir görevi bulunduğunu belirtti.
     Basın camiasının çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve düşünce özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırılarak, daha özgür bir ortamda çalışmasının sağlanması gerektiğini vurgulayan Kurtoğlu, Her şartta özveriyle çalışan değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, ebediyete intikal eden basın mensuplarını rahmetle anarak, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım ifadelerini kullandı.
    
     - Sağlık Çalışanı Hakları ve Güvenliği Derneği Başkanı Okcu-
    
     Sağlık Çalışanı Hakları ve Güvenliği Derneği Başkanı Okcu da mesajında, gazeteciliğin zor şartlar altında fedakarlık isteyen önemli bir meslek olduğunu kaydetti.
     Gazetecilerin kamuoyunu her zaman doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirmeye çalıştıklarını, içinde bulundukları şartların tüm ağırlığına rağmen görevlerini büyük özveriyle yerine getirmekte olduklarını aktaran Okcu, şunları kaydetti:
     Bu duygu ve düşüncelerle, sağlık çalışanlarımızın sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan ulusal ve yerel basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Ramazan Kaya
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER