10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -BTSO Meclis Başkanı Parseker: -10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramının daha iyi bir geleceği yüreklendirdiği ortadadır


BURSA (A.A) - Bursa Sanayi ve Ticaret Odası (BTSO) Meclis Başkanı İlhan Parseker, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramının daha iyi bir geleceği yüreklendirdiği ortadadır dedi.
     Parseker, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, demokratik toplumun temel koşullarından biri olan basın yayın kuruluşlarının varlığını daha güçlü sürdürebilmesinin, basın çalışanlarının motivasyonu ve çalışma koşullarıyla yakından ilintili olduğu belirtti.
     Çalışan Gazeteciler Gününün her ne kadar sektör çalışanları tarafından bayram havasında kutlanmasa da, çalışanlarına önemli kazanımlar sağladığını ifade eden Parseker, 1961 yılında basın yasasının yürürlüğe girmesiyle ilan edilen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramının daha iyi bir geleceği yüreklendirdiği ortadadır. Gazeteciler bayramını kutlar, bugünün gerçek anlamda Bayram olacağı günleri getirmesini temenni ederim dedi.
     Öte yandan İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Y. Adil Gökçadır ve EPSA Yalıtım, Ambalaj ve Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir de, yaptıkları açıklamada, basını daha da güçlü kılacak olan çalışma koşullarının iyileştirilmesi temennilerini bildirerek, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladılar.
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER