10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan: Zor şatlar altında çalışan basın mensupları devlet ile halk arasındaki en sağlam köprüdür


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, zor şatlar altında çalışan basın mensuplarının devlet ile halk arasındaki en sağlam köprü olduğunu bildirdi.
     Çağlayan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, basın mensuplarının gece gündüz demeden kamuoyunu bilgilendirmek için zor şartlar altında çalıştığını anlattı.
     Kamuoyuna bilgi akışını doğru ve tarafsız bir şekilde sağlayan, aynı zamanda kamuoyu da oluşturabilen basın mensuplarının, en iyi şekilde görevlerini yerine getirmek için gayret ettiklerini ifade eden Çağlayan, şunları kaydetti:
     Zor şatlar altında çalışan basın mensupları devlet ile halk arasındaki en sağlam köprüdür. Basın çalışanlarının sorunlarının çözülmesi, haklarının iyileştirilmesi, hak ettikleri hayat şartlarına ve çalışma ortamlarına kavuşturulmasının basını daha da güçlü kılacaktır.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER