10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Darende Kaymakamı Aktaş, gazetecileri ziyaret etti


MALATYA (A.A) - Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçedeki gazetecileri ziyaret etti.
     Kaymakam Aktaş, AA muhabiri ve Darende Haber Gazetesi yöneticisi Aslan Tektaş ile İHA muhabiri İsmet Uğuru Darende Haber Gazetesinde ziyaret etti.
     Basının önemli bir kültür değeri olduğunu ifade eden Aktaş, çağın gelişmeleri ile dünyanın her yerindeki gelişmelerin medya aracılığıyla insanlara ulaştırıldığını belirtti.
     Gazeteciler gününü gönülden tebrik ettiğini kaydeden Aktaş, 2 yılı aşkın süredir devam eden görevim süresince burada gerçekten büyük bir özveri ve gayretle memleketin lehinde, insanlara moral verecek, ilçemizi tanıtıcı, güzellikleri yansıtan haber anlayış ve mantığıyla çalıştığınıza şahitlik ediyorum. Bu anlamda sizleri fahri olarak Kaymakamlığımızın da basın temsilcisi gibi değerlendiriyoruz. İnşallah bu anlayış, niyet ve kararlılığınızı memleket yararına faydalı çalışmalarınızla sürdürürsünüz diye konuştu.
     Ziyarete, ilçe emniyet müdürü Salih Köken ve İlçe Özel İdare Müdürü Savaş Kazancıoğlu da eşlik etti.
     Öte yandan Darende Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosunda görevli memurlar Abdullah Yaman ile Mahmut Özkan da gazetecileri ziyaret ederek, günlerini kutladı.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Ensar Özdemir
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER