10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Vali Vekili Zeybek: -Gücünü kamu yararı doğrultusunda kullanan basının, kamuoyuna verdiği hizmetler göz ardı edilemez niteliktedir


ŞANLIURFA (A.A) - Vali Vekili Soner Zeybek, Gücünü kamu yararı doğrultusunda kullanan basının, kamuoyuna verdiği hizmetler göz ardı edilemez niteliktedir dedi.
     Zeybek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, basının demokrasinin gelişmesine ve ülkenin çağdaşlaşma sürecine katkısının tartışılmaz bir gerçek olduğunu belirtti.
     Gazeteciliğin kamuoyunun aydınlatılmasında ve kamu otoritesinin denetlenmesinde önemli bir görev üstlendiğini aktaran Zeybek, mesajında şunları kaydetti:
     Doğru ve tarafsız habercilik anlayışı içinde meslek ve ahlak ilkelerine bağlı, gücünü kamu yararı doğrultusunda kullanan basının, kamuoyuna verdiği hizmetler göz ardı edilemez niteliktedir. Bu duygu ve düşüncelerle, büyük bir özveri ve fedakarlık içerisinde, zor şartlar altında olsalar dahi görevlerini yürütmeye çalışan gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım.
    
     Muhabir: Halil Fidan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER