10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -AK Parti Kadirli Gençlik Kolları Başkanı Çatal, basın mensuplarını kutladı


OSMANİYE (A.A) - AK Parti Kadirli Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Çatal, gazetecilerin toplumun bilinçlenmesinde, huzur ve güven ortamının güçlendirmesindeki rolünün büyük olduğunu bildirdi.
     Çatal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, farklı düşünce ve görüşleri objektif olarak ortaya koyan basın çalışanlarının zor bir görev üstlendiğini belirtti.
     Toplumun bilinçlenmesi ile birlikte huzur ve güven ortamının güçlendirmesinde basın çalışanlarının rolünün büyük olduğuna işaret eden Çatal, şunları kaydetti:
     İnsanların haber alma özgürlüğü için özveri ile çalışan gazetecilerin zorluklar yaşamaması için herkesin yardımcı olması lazım. Her gün kolayca ulaşabildiğimiz bilgileri bizlere sağlayan, kamuoyunun gözü, kulağı ve sesi olan basın çalışanlarının yaşadıkları zorlukları ve harcadıkları çabayı görmemek mümkün değil. Onları bu özverili çabalarından ötürü takdir ediyoruz. Bağımsız, çok sesli bir basın, demokrasinin en büyük güvencesidir. Bu vesile ile bu görevde çalışan ağabeylerimizin, kardeşlerimizin en önemlisi de dostlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyoruz.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER