10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Kütahya Valisi Çiftçi: -İnsanların haber ve bilgiye en hızlı ve en doğru şekilde ulaşması konusunda günümüzün dinamik mesleklerinden biri de gazeteciliktir


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, insanların haber ve bilgiye en hızlı ve en doğru şekilde ulaşması konusunda günümüzün dinamik mesleklerinden birinin de gazetecilik olduğunu bildirdi.
     Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada, Çalışan Gazeteciler Günü ile Türk İdareciler Gününün aynı güne denk geldiğini bu vesileyle her iki çalışan kesimin günlerini kutladığını belirtti.
     Bilgi ve iletişim teknolojilerinin bilgiyi üretme ve bilgiye ulaşma ihtiyacını sınırsız hale getirdiğini vurgulayan Çiftçi, şunları ifade etti:
     Bu ihtiyacın karşılanması, insanların haber ve bilgiye en hızlı ve en doğru şekilde ulaşması konusunda günümüzün dinamik mesleklerinden biri de gazeteciliktir. Dünyada ve ülkemizde yaşanan olaylardan haberdar olmamız konusunda her şart altında görev bilinci içerisinde fedakarca çalışan gazeteciler, aynı zamanda gelişmiş demokrasilerin de vazgeçilmez unsurlarıdır. Gazetecilere ekonomik ve sosyal imkanlar sağlayan, 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 sayılı yasanın kabulü nedeniyle ilan edilen Çalışan Gazeteciler Gününde, medyamızın tüm çalışanları ve Türk İdareciler Günü nedeniyle de değerli meslektaşlarım mülki idare amirlerine içten sevgi ve selamlarımı, sunuyorum.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER