10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü


MERSİN (A.A) - Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Kamil Ülgen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
     Ülgen, mesajında, basının toplumun bilgilendirilmesi, kurumlar arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumluluklarının olduğunu belirtti.
     Basının, doğru, tarafsız ve hızlı biçimde bilgi ve haber vererek, olaylarda kamuoyu oluşturmak, toplumu aydınlatmak gibi işlevlerinin olduğunu vurgulayan Ülgen, basının kamuoyunun bilgilendirilmesi, Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmelerden haberdar edilmesi gibi önemli bir misyonu yerine getirdiğini dile getirdi.
     Ülgen, Mersin basınının Türkiye basını içerisinde önemli bir yere sahip olduğuna dikkati çeken Ülgen, şunları kaydetti:
     Mersinde basın mesleğinde görev yapan tüm çalışanların, çok zor şartlarda gösterdikleri gayretle, kentimizde karşılaşılan sorunların çözümünde çok önemli bir görevi ifa ediyorlar. Bunu takdirle karşılıyoruz. İlimizde faaliyette bulunan yerel ve bölgesel gazete, dergi, radyo, internet ve televizyonlarımız ile ulusal ajanslarımızın temsilcilerinin bugünün kutluyorum.
    
     Muhubir: Basir Gülüm
     Yayıcı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER