10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Çanakkale Valisi Tuna: -Yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra, sanal ortamda da ciddi bir ilerleme kaydeden basınımızın, geçmişten günümüze ülkemizin gelişmesinde çok değerli katkıları olmuştur


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra sanal ortamda da ciddi bir ilerleme kaydeden basının, geçmişten günümüze ülkenin gelişmesinde çok değerli katkılarının olduğunu bildirdi.
     Tuna, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, gazetecilerin gününü kutladı.
     Günümüz iletişim çağında, yaşadığımız dünyada meydana gelen gelişmelerden haberdar olabilmemiz ve bu bilginin en hızlı, en güvenli ve en temiz haliyle bizlere ulaşabilmesi için icra edilen gazetecilik mesleği, uzun bir geçmişe sahiptir diyen Tuna, gazetecilerin yaptıkları haber ve değerlendirmeleri ile toplumu doğru bilinçlendirme sorumluluklarının da bulunduğunu ifade etti.
     Gazeteciliğin, günümüzün en dinamik ve fedakarlık isteyen mesleklerinin başında geldiğini vurgulayan Tuna, şunları kaydetti:
     Yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra, sanal ortamda da ciddi bir ilerleme kaydeden basınımızın, geçmişten günümüze ülkemizin gelişmesinde çok değerli katkıları olmuştur. Son yıllarda her alanda kaydedilen başarıların gerek dünyada ve gerek ülkemizde öğrenilmesi ve duyurulması basının özverili emekleriyle olmuştur. Tarafsız, yüklendiği sorumluluğunun bilincinde, basın yayın ilkelerine sadık bir medya, demokratik bir Türkiyeye büyük katkı verecektir. Güvenilir kaynaklardan gerçekleri tüm yalınlığıyla aktaran, ilkeli ve tarafsız yayın anlayışıyla mesleğini onurlu bir şekilde yerine getiren, toplumumuzun sesi tüm gazetecilerimizin bu anlamlı günlerini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyor, ebediyete intikal edenleri de rahmetle anıyorum.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER