10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Bolu Valisi Özçimenden: Günümüzdeki teknolojik gelişmeler sonucu ulaşmış olduğumuz bilgi ve hız çağında basının önemi daha da artmış bulunmaktadır


BOLU (A.A) - Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Günümüzdeki teknolojik gelişmeler sonucu ulaşmış olduğumuz bilgi ve hız çağında basının önemi daha da artmış bulunmakta dedi.
     Özçimen, yayımladığı mesajda, gazetecilere ekonomik ve sosyal imkanlar sağlayan, 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 sayılı Yasanın kabulü nedeniyle ilan edilen Çalışan Gazeteciler Günündü kutladığını söyledi.
     Basının geçmişte olduğu gibi günümüzde de toplumsal yaşantımızda çok önemli bir yeri vardır diyen Özçimen, Günümüzdeki teknolojik gelişmeler sonucu ulaşmış olduğumuz bilgi ve hız çağında basının önemi daha da artmış bulunmakta diye konuştu.
     Kamuoyunu aydınlatmak için her ortamda, her koşulda, sorumluluk duygusu içinde, toplumun haber alma özgürlüğü adına görevlerini yerine getiren medya çalışanlarını takdir ettiğini ifade eden Özçimen, bütün basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladığını, sağlık, mutluluk ve başarılar dilediğini belirtti.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER