10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan basın çalışanları ile bir araya geldi


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel, bölgesel ve ulusal gazetelerde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.
     Tarhan, Belediye Aşevinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak, bugüne kadar yaptıkları çalışmalarda basını hep yanlarında gördüklerini ifade etti.
     Kadirli Belediyesi olarak her zaman yapıcı eleştirilere açık olduklarını ve göreve geldikleri günden bu yana hangi görüşte olursa olsun kimseyi ayırt etmeden hizmet verdiklerini anımsatarak, şöyle konuştu:
     Gazetecilik çok önemlidir. Bir şehrin tanıtımı ve gelişimi ile birlikte sosyal ve kültürel etkinliklerini en güzel şekilde kamuya aktaran basın çalışanlarımızın gününü kutluyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana kimseyi ayırt etmeden hizmet veriyoruz. Aynı şekilde vermeye devam edeceğiz. Tek isteğimiz haber yapılırken görüşlerin alınarak yazılmasıdır. Toplumumuzun bilgi ve haber almasında önemli rol oynayan başta Kadirli basınımız olmak üzere bütün çalışan gazetecilerimizin bu önemli gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.
     Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya ise gazetecilik mesleğinin çok önemli olduğunu belirterek, yerel ve Anadolu basınının orta ölçekli bir fabrika görevinde bulunduğunu ifade etti.
     Kaya, daha önce bayram olarak kutlanılan 10 Ocakın daha sonra Çalışan Gazeteciler günü olarak kutlanmaya başladığını hatırlatarak, bu anlamlı günde gazetecileri yemekte bir araya toplayan Başkan Tarhana teşekkür etti.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER