10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü


BİTLİS (A.A) - Vali Veysel Yurdakul, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, kutlama mesajı yayımladı.
     Yurdakul, kutlama mesajında, gazetecilere ekonomik ve sosyal haklar sağlayan 212 sayılı yasanın, 10 Ocak 1961de kabulüyle ilan edilen Çalışan Gazeteciler Gününün, 52. yılını kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirtti.
     Çağın en dinamik mesleklerinden olan gazeteciliğin, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu içerdiğini ifade eden Yurdakul, şunları kaydetti:
     Her türlü koşulda mesleklerini icra eden, insanların ortak sesi, gözü ve kulağı olan, gece gündüz, soğuk sıcak demeden büyük bir fedakarlıkla görevlerini başarıyla ifa eden, basın yayın organlarımızın özverili çalışmalarını takdir etmemek mümkün değil. Basın meslek ilkelerine bağlı, kamu yararını her şeyin üzerinde tutan, Bitlis basınımızın tarafsız, güvenilir ve özverili bir şekilde çalışan, mesleğe emeği geçen tüm gazetecileri kutluyorum. Ayrıca basın şehitlerimizi de rahmetle ve saygıyla anıyorum. Bu vesileyle Çalışan Gazeteciler Gününü en kalbi duygularımla kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER