10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajları

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajları


NİĞDE (A.A) - AK Parti Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Kavaklıoğlu, mesajında, gazetecilere sadece yılın bir günü değil her gün gereken değeri ve önemi verdiklerini kaydetti.
     İlde Niğde Gazeteciler Cemiyeti ve Niğde Gazeteciler Birliği adında iki büyük meslek örgütü olmasının da kurumsal temsil açısından mutluluk verici olduğunu ifade eden Kavaklıoğlu, şunları kaydetti:
     Ayrım yapmadan bütün basın birimleri ile eşit mesafede ve işbirliği içinde çalışmaktan onur duyuyoruz. Medyaya sadece yayın organı gözüyle bakmıyoruz. Bizim için bilgilendirme, denetim ve gözetim açısından kamu hizmeti veren ve milletin gözü kulağı olan anlayışa sahip kurumlar olarak bakıyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle tüm medya organlarında görev alanlara şükranlarımı sunuyorum.
     Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise mesleklerini zor şartlar altında yürüten bütün basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
     Akdoğan basın mensuplarının zor şartlarda büyük fedakarlık göstererek çalıştığını hatırlatarak, şunları ifade etti:
     Basın, katılımcı ve çağdaş demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisidir. Zor şartlarda büyük fedakarlık göstererek çalışan basın mensuplarımız, halkın doğru ve zamanında bilgi almasını sağlayarak kamu yararı adına çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına önemli katkılarda bulunan televizyon, gazete, radyo, dergi, haber portalları gibi basın organlarında bulunan tüm arkadaşlarımıza, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışından taviz vermeksizin yerine getirdikleri başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım.
    
     Muhabir: Betül Abbak
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER