10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç: Basının evrensel çalışma ilkelerinden vazgeçmeyeceğine inanıyorum


AYDIN (A.A) - AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, basının, evrensel çalışma ilkelerinden vazgeçmeyeceğine inandığını belirtti.
     Kılınç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 10 Ocakın, gazetecilere ekonomik ve sosyal imkanlar sağlayan ve 212 Sayılı Yasanın kabulünün yıldönümü olduğunu hatırlattı.
     Toplumun bilgilendirilmesi, ülke menfaatine yönlendirilmesi ve aydınlatılması gibi kutsal bir görevi yerine getiren basın çalışanlarının bu anlamlı günlerini içtenlikle kutladığını ifade eden Kılınç, şunları kaydetti:
     Gerek yerel, gerekse yaygın basında bölgemizde görev yapan basın çalışanlarının, başta Nazilliyi, Aydını ve tüm ilçelerimizi en iyi şekilde tanıtma gayretinde olduklarından şüphemiz yoktur. Basınımızın geçmişte olduğu gibi gelecekte de bu konulara gerekli duyarlılığı göstereceğine ve basının evrensel çalışma ilkelerinden vazgeçmeyeceğine inanıyorum. Toplumun çıkarlarını göz önünde bulundurarak halkın doğru haber alma özgürlüğü yolunda hizmet etmek gibi büyük bir görevi üstlenen gazeteci arkadaşlarımızın, tarafsız ve ilkeli yayınlarıyla vatandaşlarımızın haber alma hakkına gösterdikleri özen bilinen bir gerçektir.
     Kılınç, bu arada Ankarada görev yaptıkları sırada bazı kişilerin saldırısına uğrayan AA ekibine geçmiş olsun dileğinde bulundu.
    
     Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER