10 Kasım Atatürkü Anma Günü

10 Kasım Atatürkü Anma Günü -Büyük Önder Atatürkün vefatının 74. yılı nedeniyle AK Parti Milletvekili Kavaklıoğlu ve AK Parti İl Başkanı Özmen, mesaj yayımladı


NİĞDE (A.A) - Büyük Önder Atatürkün vefatının 74. yılı nedeniyle AK Parti Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, anma mesajı yayımladı.
     Milletvekili Kavaklıoğlu, yayımladığı mesajında, Türkiye Cumhuriyetinin Atatürkün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesini aşma yönünde büyük mesafeler kat ettiğini, ekonomik atılımlar yaptığını, dünya devletleri arasında sayılı bir konuma ulaştığını belirtti.
     Önemli liderlerin, bazen büyük icatlar gibi zor anlarda ortaya çıktıklarını vurgulayan Kavaklıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Türk Milleti neredeyse bir avuç toprağının bile vatan olarak kendisine çok görüldüğü bir dönemde Atatürkü, Atatürk ise Türk Milletini ortaya çıkarmıştır. Bizler de onu gelecek nesillere tanıtarak örnek başarılarını anlatıyoruz. Atatürkün milleti ile açtığı yolda hızla ilerleyebilmenin, özgür, çağdaş, gelişmiş bir Türkiyeyi gelecek nesillere bırakabilmenin temennisi ile Atatürkü rahmet ve saygı ile anıyorum.
     AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen ise, Mustafa Kemal Atatürkün hedefinin Türkiyeyi birlik ve beraberlik içinde çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak olduğunu ifade etti.
     Birlik ve beraberliği güçlendirerek Türkiyeyi muasırlaştırma hedefi olan Atatürkü ölümünün yıl dönümünde saygıyla andığını belirten Özmen, şunları kaydetti:
     Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır, diyen Atatürkün de ifade ettiği gibi, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmak, daha güçlü bir Türkiye, daha demokratik bir Türkiye, olabilmekle mümkün. Vefatının 74. yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürkü şükran ve rahmetle anıyorum.
    
     Muhabir: Betül Abbak
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber 10 Kasım Atatürkü Anma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER