1. Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali

1. Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali -Festivale katılan halk dansları ve folklor ekipleri gösteri sundu


ARTVİN (A.A) - 1. Uluslararası Tulum ve Müzik Festivaline katılan halk dansları ve folklor ekipleri gösteri gerçekleştirdi.
     Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali Komitesi tarafından 5-11 Temmuz tarihleri arasında Rize ve Artvinin çeşitli ilçelerinde düzenlenen, 1. Uluslararası Tulum ve Müzik Festivalinin 5. ayağı Borçka Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirildi.
     Belediye Meydanında düzenlenen ve Makedonya, Bulgaristan, Osetya, Gürcistan, Romanya ve Sırbistan halk dansları ve folklor ekiplerinin gösteri sunduğu etkinliği, Belediye Başkanı Oral Küçük, Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali Komitesi yetkilisi Hakan Güvenin yanı sıra vatandaşlar izledi.
     Belediye Başkanı Küçük, burada yaptığı konuşmada, etkinliğin, halkın birlik ve beraberlik içinde pekiştiği güzel bir eğlence olmasını diledi.
     Festival kapsamında misafir ülkelerin halk dansları ve folklor ekiplerinin yanı sıra Ankara Üniversitesi halk oyunları ekibi, Murgul Belediyesi halk oyunları ekibi ile Borçka Kafkas Rüzgarı ekibi gösteri sundu.
     Etkinlik, yöre sanatçısı Vira Cemalin konseriyle sona erdi.
    
     Muhabir: Bülent Atasert
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber 1. Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER