1. Art Nicomedia Fotoğraf Yarışmasının sonuçları

1. Art Nicomedia Fotoğraf Yarışmasının sonuçları açıklandı


KOCAELİ (A.A) - Art Nicomedia Kültür ve Sanat Derneği tarafından düzenlenen 1. Art Nicomedia Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren fotoğraflar belli oldu.
     Dernekten yapılan yazılı açıklamada, bu yıl ilki düzenlenen ve tüm katılımcılara açık olan fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergileme kazanan fotoğrafların dün akşam bir otelde gerçekleştirilen jüri toplantısında belirlendiği kaydedildi.
     Yarışma jürisinin 3 tur üzerinden yaptığı değerlendirmeye göre Arda Adnanın Yansıma isimli fotoğrafı birinci, Nuri Çobanın Hamam isimli fotoğrafı ikinci, Samet Çelikin Yalnızlık fotoğrafı ise üçüncü oldu.
     Yarışmada, mansiyon ödüllerini Kapanca isimli fotoğrafıyla Nuri Çoban ile Kasr-ı Hümayun-3 isimli fotoğrafıyla Okan Ulusoy alırken, Cemal Turgay Özel Ödülüne Okan Ulusoyun Kasr-ı Hümayun-1 isimli fotoğrafı layık görüldü.
     Yarışmada derece alan fotoğrafların sergisi ve yarışma ödül töreni 30 Mart Cuma günü yapılacak.
     Ayrıca, sergileme kazanan fotoğraflar, Art Nicomedia Derneğinin oluşturacağı 20 kişilik İzmit temsil ekibiyle birlikte haziran ayında Slovakyanın Kosice kentinde düzenlenecek Kosice 2013 Avrupa Kültür Başkenti etkinliklerinde sergilenecek.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 1. Art Nicomedia Fotoğraf Yarışmasının sonuçları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER