1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü -AK Parti İl Başkanı Öztürk: -"1 Mayıs tüm çalışanların ve dünyanın evrensel ortak değeridir"


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, 1 Mayısın tüm çalışanların ve dünyanın evrensel ortak değeri olduğunu bildirdi.
     Öztürk, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, 1 Mayısın şiddetin, kavganın, çatışma ve gerginliğin günü olmadığını, tüm çalışanların ve dünyanın evrensel ortak değeri olduğunu kaydetti.
     1 Mayısın Türkiyede ilk kez AK Parti iktidarında Emek ve Dayanışma Günü olarak kabul edildiğini ve resmi tatil olarak ilan edildiğini belirten Öztürk, açıklamasına şöyle devam etti:
     "Geçmişte 1 Mayıslara hep üzücü olaylar damgasını vurdu. Sivil toplum örgütleri, sendikalar, işçi ve işveren kuruluşlarıyla birlikte bu acı deneyimlerin bir daha tekrarlanmaması için ortak akılla hareket etmemiz gerek. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, insanlarımızı tedirgin eden anlayıştan uzak, bahara girerken tüm insanların ailesiyle, arkadaşlarıyla hep birlikte bayram havasında kutlayacağı bir gün olarak anılmalıdır."
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Leyla Ataman Koyuncuoğlu
<< Önceki Haber 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER