1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü -AK Parti Yalova İl Başkanı Pehlivan: -"Emek ve Dayanışma Günü olarak belirlenen 1 Mayıs, alın teri ile para kazanan bireylerin en önemli günüdür"


YALOVA (A.A) - AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Emek ve Dayanışma Günü olarak belirlenen 1 Mayısın, alın teri ile para kazanan bireylerin en önemli günü olduğunu bildirdi.
     Pehlivan, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Mayısın, AK Parti Hükümeti tarafından tatil ilan edildiğini hatırlattı.
     Hükümetin, işçi ve emekçinin hakkını vermek için var gücüyle çalıştığını belirten Pehlivan, şunları kaydetti:
     "Emek ve Dayanışma Günü olarak belirlenen 1 Mayıs, alın teri ile para kazanan bireylerin en önemli günüdür. Sadece bir gün olarak nitelendirmenin dışında emekçinin varlık ve birliğinin simgesi haline gelmiş olması önemlidir. Söz de değil özde emekçinin yanında olmak, dostlarımızın hakkını savunmak bizlerin vazgeçilmez vazifeleri arasındadır. AK Partide bunu başarmak için canla başla çalışmaktadır. Bunun en iyi göstergesi de herkesin bildiği gibi 1 Mayısın resmi tatil ilan edilmesidir. Alın teri ile paralarını kazanan tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü samimiyetimle kutlar, birlik ve beraberliğimizin hiç bitmemesini temenni ederim."
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER