(A) Milli Basketbol Takımı Kayseride

(A) Milli Basketbol Takımı Kayseride -Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel: -İtalyaya deplasmanda kaybetmiştik. Burada Kayserili basketbol severler önünde yoğun seyirci desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz -Menajer


KAYSERİ (A.A) - (A) Milli Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonası elemeleri F Grubunda 5 Eylülde İtalya ile oynayacağı maç için Kayseriye geldi.
     Erkilet Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Kayseride seyirci desteğiyle grubun lideri İtalyayı yenmek istediklerini söyledi.
     Demirel, İtalyaya deplasmanda kaybetmiştik. Burada Kayserili basketbol severler önünde yoğun seyirci desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz. Belarus maçında takımımız çok iyi mücadele etti. Benzer mücadeleyi burada da sahaya yansıtacağız. Bu mücadeleyi yaparsak İtaya maçından da zaferle ayrılacağız. Takımın havası gayet iyi dedi.
     Karşılaşmanın oynanacağı Kadir Has Spor Salonunun Türkiyenin en modern salonlarından biri olduğuna işaret eden Demirel, Kayseride güzel bir salon var. Biz de federasyon olarak Kayseri basketboluna destek olmak için bu tür organizasyonları bu şehre veriyoruz. İtalya maçında tüm Kayserililerin desteğini bekliyoruz. Burada olmaktan çok mutluyuz diye konuştu.
     (A) Milli Basketbol Takımı Menajeri Harun Erdenay da, Kayseriye galibiyet hedefiyle geldiklerini belirterek, Çek Cumhuriyeti maçından sonra oyuncularımla bir araya gelip dörtte dört yapmaya söz verdik. Çok motive olarak çıktığımız Belarus maçını 12 dev adama yakışır bir şekilde kazandık. Şimdi grubun namağlup takımı İtalyaya karşı oynuyoruz. Burada Kayseri seyircisinin desteğiyle İtalyayı devirip gruptan çıkmayı garantilemek istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber (A) Milli Basketbol Takımı Kayseride Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER