Can çekişiyor sanılan at, su sıkılınca

Can çekişiyor sanılan at, su sıkılınca canlandı -Bursada bir aileye ait ev, ahır ve depoda çıkan yangında, 3 tay telef oldu -Yerde yan yatmış halde debelenen Bulut adlı tay ise itfaiye su sıkınca ayağa kalktı. Bu tablo,


BURSA (A.A) - Bursanın merkez Osmangazi ilçesinde, bir aileye ait ev, ahır ve depoda çıkan yangında, 3 tay telef oldu. Yerde yan yatmış halde debelenen Bulut adlı tay ise, itfaiye su sıkınca ayağa kalktı. Bulut da ölecek diye hayıflanan sahipleri, bu tablo karşısında buruk sevinç yaşadı.
     Soğanlı Mahallesindeki odun depoları yakınında oturan Yeter-Hamit Yılmaz çiftine ait ev, ahır ve depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında, ev, ahır ve depo tamamen yandı.
     Ahırda bulunan 4 taydan Efe, Fatmagül ve Garipin telef olduğu yangında, yerde yan yatmış halde debelenen ve can çekişiyor sanılan Bulut adlı tay için veteriner çağrıldı.
     Bu sırada, itfaiye ekiplerinin, ferahlaması için üzerine su sıktığı tay, vücudunun bazı kesimlerinde yanıklar oluşmasına rağmen, ayağa kalktı ve yeşillik alana giderek diğer atlarla birlikte otlamaya başladı.
     Bulut adlı yavru atın kurtulması, 3 tayını kaybeden Yılmaz ailesine buruk sevinç yaşattı.
    
     Muhabir: Ali Atmaca / Halil İbrahim Başer / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Can çekişiyor sanılan at, su sıkılınca Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER