Zirve Radyosu açılacak

Zirve Radyosu açılacak -Zirve Üniversitesinde öğrencilerin öğrendiklerini pratiğe dökebilmeleri amacıyla uygulamalı radyo açılacak


GAZİANTEP (A.A) - Zirve Üniversitesi, Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğrencilerinin daha iyi bir eğitim alabilmesi ve derslerde öğrendiklerini uygulamalı olarak pratiğe dökebilmeleri amacıyla uygulamalı radyo açıyor.
     Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Gaziantepin ilk uygulamalı radyosunda, öğrenciler öğretim üyelerinin gözetiminde ve onların destekleriyle programlar yapacak.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa, üniversite tarafından Gaziantepte bir ilk olan uygulama radyosunu, öğrencilere sunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Öğrencilerin eğitimine önem verdiklerini ifade eden Kısa, şunları kaydetti:
     Öğrencilerimiz yaz dönemlerinde ulusal ve uluslararası basın kuruluşlarında stajlarını yapıyorlar. Dönem içerisinde de kendilerini geliştirmek ve iş deneyimlerini arttırabilmek adına İletişim Fakültesi bünyesinde kurduğumuz uygulama radyosunu öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz. Zirve Radyodaki tüm programlar öğrencilerimiz tarafından hazırlanacaktır.
     Yakında uygulama televizyonun da öğrencilerin kullanımına tahsis edileceğini bildiren Kısa, İletişim Fakültesinden mezun olacak öğrencilerin, çağdaş ve özgür düşünce yapısına ve eleştirel bakış açısına sahip, evrensel değerleri benimsemiş, yaratıcılığını ürüne dönüştürebilen bireyler olmasını istediklerini aktardı.
     İnternet üzerinde canlı yayın akışı olan Zirve Radyosunun resmi açılışının 25 Aralık Salı günü Şair Bedirhan Gökçenin katılımıyla yapılacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Zirve Radyosu açılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER