Yerelden Cambridgee ve NASAya projesi

Yerelden Cambridgee ve NASAya projesi -ÇOMÜ öğretim üyeleri ile 2 öğrenci NASAyı ziyaret etti


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin (ÇOMÜ) ortağı olduğu Eğitim Araştırmaları Birliği tarafından yürütülen Güney Marmara Kalkınma Ajansı destekli Yerelden Cambridgee ve NASAya adlı proje kapsamında ÇOMÜ öğretim üyeleri ile 2 öğrenci, Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesini (NASA) ziyaret etti.
     ÇOMÜ öğretim üyeleri Doç. Dr. Mustafa Yunus Eryaman ve Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu ile Ezine 75. Yıl İlköğretim Okulu öğrencisi Hakan Uysal ve Çardak İlköğretim Okulunda eğitim gören Ozan Ay, Washingtonda NASA ile çeşitli akademik, kültür ve sanat merkezlerinde inceleme yaptı.
     Proje çerçevesinde Uysal ve Ay, ABDye gitmeye, Kepez Atatürk İlköğretim Okulundan Ayşe Arasan, Gelibolu Gazi Süleyman Paşa İlköğretim Okulundan Hayrullah Sevinç, Yenice Akçakoyun YİBOdan Doğukan Sertaş Şavran, Biga Hamdibey İlköğretim Okulundan Merve Çakır, Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulundan Selin Tezel, Turgut Reis İlköğretim Okulundan Emirhan Gelen, Çan 75. Yıl İlköğretim Okulundan Onur Öz ve Ayvacık Ümmihan Hatun İlköğretim Okulundan Mustafa Sönmez ise İngiltereye gitmeye hak kazanmıştı.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Yerelden Cambridgee ve NASAya projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER