Trakya Sokak İftarları

Trakya Sokak İftarları -Edirnede, AK Parti İstanbul ve Edirne il başkanlıklarının düzenlediği sokak iftarında 7 bin kişi buluştu


EDİRNE (A.A) - Edirnede, AK Parti İstanbul ve Edirne il başkanlıklarının düzenlediği sokak iftarında 7 bin kişi bir araya geldi.
     AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, trafiğe kapalı Saraçlar Caddesinde düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, toplumların kendi değerleri üzerinde medeniyetler kurduğunu söyledi.
     Türk milletinin dünyaya büyük ve şanlı bir medeniyet sunduğunu belirten Müezzinoğlu, Biz dünyaya medeniyet sunmuş milletin evlatlarıyız. Şükürler olsun ki Türk milleti mensubu olarak Müslümanız, Müslüman olmanın ve Türk milleti olmanın nimeti için Allaha şükretmeliyiz. Türk milletinin değerleri çalışkanlığı, dürüstlüğü ve güvenilirliğiyle ortaya çıkmaktadır. Değerler üzerinde yükselen milletin mensuplarıyız diye konuştu.
     AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve de Edirnede geçmiş yıllarda vatandaşlarla birlikte iftar yapmadıklarını dile getirerek, gelecek yıllarda daha geniş kapsamlı iftar programları düzenleyeceklerini kaydetti.
     Selimiye Camisi eski imamı Nadi Ersoyun duasıyla sona eren iftar programına, 7 bin kişinin katıldığı belirtildi.
    
     Muhabir: Cihan Demirci / Salih Baran
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Trakya Sokak İftarları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER