Trafikte Yaşayalım, Yaşatalım projesi

Trafikte Yaşayalım, Yaşatalım projesi -Proje kapsamında, Toplum Destekli Polis ekipleri motosiklet sürücülerine yönelik kask uygulaması yaptı


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünce yürütülen Trafikte Yaşayalım, Yaşatalım projesi kapsamında, Toplum Destekli Polis ekipleri, motosiklet sürücülerine yönelik kask uygulaması yaptı.
     Polis ekipleri, Atatürk Bulvarında yaptığı uygulamada, kask takmayan motosiklet sürücülerini durdurarak trafik kuralları hakkında bilgilendirdi.
     Sürücülerle sohbet eden ekipler, onlara Trafikte Yaşayalım, Yaşatalım projesi kapsamında, hazırlanmış Trafikte hayat kurtaracak 10 temel kuralın yazılı olduğu broşürler ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlunun sürücülere hitaben yazdığı mektubu dağıttı.
     Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Yardımcısı Başkomiser Enver Başar, Şanlıurfada her iki ölümlü kazadan birinin motosiklet kazası olduğunu ifade etti.
     Motosiklet sürücülerinin kask alışkanlığın kazanmaları için çağrıda bulunduklarını ifade eden Başar, şunları kaydetti:
     Vatandaşlarımızın bu çalışmaya destek vereceğine inanıyorum. Trafik denetleme ekiplerimizin uygulama noktalarında özverili çalışmaları sayesinde artık motosiklet kullanan vatandaşlarımız yüzde 30-40 oranında kask takmaya başladı. Bu bizler için çok sevindirici bir durum, bunu toplum geneline yaymak istiyoruz. İnsanlarımıza şu çağrıda bulunuyoruz, biz sizleri seviyoruz, trafikte daha çok insanın yaşamasını ve yaşatılmasını sağlamaya çalışıyoruz.
    
     Muhabir: Yasin Dikme / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Trafikte Yaşayalım, Yaşatalım projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER