Seyyah Ulu Çınarın İzinde Projesi

Seyyah Ulu Çınarın İzinde Projesi


DENİZLİ (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Seyyah Ulu Çınarın İzinde projesi kapsamında 5 ilden toplam 174 kişinin Denizliye geldiği bildirildi.
     Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, projenin gençlerin sosyal ve kültürel açıdan gelişimine katkıda bulunduğu kaydedildi.
     Yaz boyunca devam eden projenin, gençlerin farklı illere seyahat etmelerini sağlamak için hazırlanmış bir proje olduğunun belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:
     Proje kapsamında, ülkemizin 81 ilinden katılan 14-19 yaş grubundaki gençlere, farklı kültürdeki akranlarıyla birlikte, yaşadıkları illerin dışında farklı yerleri gezip görme, tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde öğrenme imkanı getirilmektedir. Gençlerimizin tarihinden ve kültüründen haberdar olması, bu topraklar uğruna verilen mücadeleleri görerek, bizzat gezerek öğrenmesi, dünyanın başka hiçbir yerinde bulunmayan ülkemizin doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerinden gençlerimizin mahrum kalmaması bakımından proje çok büyük önem arz ediyor.
     Açıklamada proje kapsamında 5 ilden toplam 174 kişinin Denizliyi ziyarete ettiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Seyyah Ulu Çınarın İzinde Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER