Sevgiye Uzanan Eller değerlendirme toplantısı yapıldı

Sevgiye Uzanan Eller değerlendirme toplantısı yapıldı


ADANA (A.A) - Adana Valiliği bünyesinde yürütülen Sevgiye Uzanan Eller projesinin değerlendirme toplantısı yapıldı.
     Adana Valilik binasında düzenlenen toplantıda konuşan Vali Yardımcısı ve Sevgiye Uzanan Eller Proje Koordinatörü Halis Arslan, özellikle, göçle gelen mahallelerdeki okullardın öğrencilerini bu projeye dahil ettiklerini ifade etti.
     10-14 yaş aralığındaki öğrencileri 41 dalda, çeşitli sportif ve kültürel faaliyetlerde buluşturduklarını ifade eden Arslan, bu projenin Adananın en büyük imece projesi olduğunu söyledi. Arslan, sözlerine şöyle devam etti:
     41 dalda, 10 bin öğrenciye, sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunma imkanı sağladık. Bu proje 3 yıldır devam ediyor, biz bu projenin temelini Şakirpaşada atmıştık. Hedefimiz, riskli bölgelerdeki 10-14 yaşındaki öğrencileri bu projeyle buluşturmak. Önceliğimiz, kalabalık ve fakir ailelerin, göçle gelmiş ailelerin çocukları, toplumla bütünleşmede uyum sağlamayan çocuklardır. Bu proje Adananın en büyük imece projesidir, dayanışma projesidir. Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Devlet Tiyatroları Müdürlüğü, Muhtarlar ve çok sayıda görevliyle biz bu projeyi yapıyoruz. Yapmadığımız spor dalı kalmadı. Su sporlarından, boksa kadar her spor dalını öğrencilerimize yaptırdık.
     Toplantıda, bu güne kadar yapılan etkinliklerin anlatıldığı bir slayt gösterisi de düzenledi.
    
     Muhabir: Adana
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Sevgiye Uzanan Eller değerlendirme toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER