Sevgililer Günü

Sevgililer Günü -PTT, tebrik kartı gönderme kampanyası başlattı


SİVAS (A.A) - PTT, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla tebrik kartı gönderme kampanyası başlattı.
     PTT Sivas Başmüdürü Cafer Bolat, düzenlediği basın toplantısında, ülke genelinde başlatılan kampanya hakkında bilgi verdi. PTTnin özel günlerde kampanyalar düzenlediğini anımsatan Bolat, Tebrik kartlarını PTT iş yerlerimizden ücretsiz olarak müşterilerimize ve tüm vatandaşlarımıza veriyoruz. Onlar da duygu ve düşüncelerini bu kartlara yazarak sevdiklerine gönderiyorlar dedi.
     Vatandaşlardan sadece posta gönderme ücreti aldıklarını belirten Bolat, Kart Bizden, Göndermesi Sizden Kampanyası ile tebrik kartı gönderme geleneğini, bu nostaljiyi yaşatmak istediklerini söyledi. Bolat, Tebrik kartları, hatırası yıllar boyu sürecek önemli ve hesaplı bir hediye diye düşünüyoruz ifadelerini kullandı.
     Kampanya kapsamında Sivasta vatandaşlara 4 bin 500 tebrik kartını ücretsiz olarak dağıttıklarını kaydeden Bolat, eşine yazdığı tebrik kartını basın mensuplarına okuduktan sonra postaya verdi.
     Bolat, PTT Genel Müdürlüğünün, Sevgililer Günü dolayısıyla PTT kargo gönderilerinde yüzde 10 indirim yaptığını belirtti.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER