Şampiyon antrenman yapıp mutfağa koşuyor

Şampiyon antrenman yapıp mutfağa koşuyor -2012 Londra Olimpiyat Oyunlarında tatamide gümüş madalya kazanan Nur Tatar, boş zamanlarında annesine armağan ettiği kahvaltı salonuna gelerek müşterilerine Van lezzetlerini sunuyor -Milli


ANTALYA (A.A) - Hatice Özdemir - Sefa Karacan - 2012 Londra Olimpiyat Oyunlarında tatamide gümüş madalya kazanan Nur Tatar, boş zamanlarında annesine armağan ettiği kahvaltı salonuna gelerek müşterilerine Van lezzetlerini sunuyor.
     Gümüş olimpiyat madalyası sahibi Nur Tatar, yeni başarılara imza atmak için tekvandodaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlk etapta yapılacak Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını sürdüren Tatar, kamp sonunda ise Vandan Antalyaya göç eden ailesinin yanına gelerek, annesine armağan ettiği Tamara Van Kahvaltı Sarayı adlı restoranda çalışıyor.
     Annesine yardımcı olabilmek için mutfağa girerek yöresel yemekler yapan, kahvaltı tabakları hazırlayan şampiyon, müşterilere de hizmet ediyor. Kamplarda tekvandocu, evde ise ev kızı olan Tatar, evdeki yaşantısını AA muhabirine anlattı.
    
     -Müşterilerin tanımasından mutlu oluyor-
    
     Ailesine bağlı olduğunu söyleyen Tatar, kamplardan fırsat buldukça zamanını ailesinin yanında geçirdiğini belirtti. Olimpiyatlarda zorlu bir dönem geçirdiklerini, ancak Türkiyeye iyi sonuçlarla döndüklerini dile getiren Tatar, Böyle bir madalyayı Türkiyeye getirmek benim için güzeldi. Ama şimdi her şeye yeniden başlıyoruz. Önümüzde Türkiye Şampiyonası var, ardından Dünya Şampiyonası ve bu şekilde devam edecek dedi.
     Ailesini hiçbir zaman ihmal etmediğini, olimpiyattan sonra annesinin bir hayalini gerçekleştirdiğini dile getiren Tatar, annesinin yöresel yemekler yapabileceği bir restoran istediğini, bu nedenle Antalyada böyle bir restoran açtıklarını kaydetti.
     Restoranda kahvaltı ağırlıklı hizmet sunulduğunu ifade eden Tatar, Ben de büyük bir zevkle ailemle burada çalışıyorum. Çok zevkli bir iş. Annem sıkışınca mutfağa giriyorum, ama genellikle serviste görevliyim. Mutfakta ringde olduğu kadar başarılı değilim, ama elimden geleni yapıyorum, büyük de zevk alıyorum diye konuştu.
     Servis yaparken müşterilerin kendisini tanımasından mutlu olduğunu anlatan Tatar, müşterilerin şampiyonun elinden hizmet aldıklarını dile getirdi.
     Nur Tatarın spor hayatı dışında evde annesini yardım eden, ev işleri yapan bir ev kızı olduğunu vurgulayan Tatar, Benim için hayat spordan ibaret değil. Akademik kariyerimi de ihmal etmiyorum. Üniversite birinci sınıf öğrencisiyim. İleride sakatlık gibi olumsuz şeyler olabilir. Bu nedenle her şeye hazır olmak gerekir dedi.
     Kasım ayında kampa gireceğini bildiren Nur Tatar, bu süreye kadar annesine restoranda yardım edeceğini, kamplarda da şampiyonalara en iyi şekilde hazırlanıp iyi sonuçlar almak istediğini kaydetti.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Şampiyon antrenman yapıp mutfağa koşuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER