Sahne Senin Gebze etkinliği ile yetenekliler

Sahne Senin Gebze etkinliği ile yetenekliler ortaya çıkarılacak


KOCAELİ (A.A) - Gebze Belediyesi Sahne Senin Gebze sloganıyla düzenleyeceği etkinlikle yeteneklileri ortaya çıkartacak.
     Gebze Kent Meydanında düzenlenen basın toplantısında konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, müziğe ilgi duyan ve amatörce ilgilenen Gebzelilere sahne deneyimi yaşatmak amacıyla Sahne Senin Gebze sloganıyla bir etkinlik düzenleneceğini söyledi.
     Müzikle uğraşan her yaştan Gebzeliye kendilerini kanıtlama ve sahne deneyimi açmak amacıyla Gebze Kent Meydanını açtıklarını belirten Köşker, şunları söyledi:
     Mübarek Ramazan ayının güzelliklerini bu meydanda siz değerli hemşehrilerimiz ve halkımızla yaşadık, paylaştık. Kent meydanı Gebzemize can kattı. Gebzemize hareket kazandıran Kent Meydanındaki canlılığı bu tür sosyal etkinliklerle sürdüreceğiz. Etkinliğimize başvuran genç kardeşlerimizi medeni cesaretlerinden ötürü kutlamak isterim. Böylesi farklı ve renkli etkinliklerle yetenekleri meydana çıkartacağız.
     Köşker, cumartesi günü başlaması planlanan etkinliğin, tüm ülkeyi yasa boğan şehit haberleri nedeniyle 11 Eylül Salı gününe ertelendiğini söyledi.
     Köşkerin ardından söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Oya Tuncel ise Gebzenin sosyal ve kültürel etkinliklere ağırlık veren değerli başkanımız Adnan Köşker ve ekibini kutlarım. Böylesi güzel etkinliklerin devamını dilerim dedi.
    
     Muhabir: İsa Turhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sahne Senin Gebze etkinliği ile yetenekliler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER