Sahibim Olur musun projesi

Sahibim Olur musun projesi -Kocaeli Orman ve Su İşleri Müdürlüğünün resmi web sitesinde sahibim olur musun başlığı altında yayınlanan ilanlar sayesinde, evsiz sokak hayvanları sahiplendiriliyor


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Orman ve Su İşleri Müdürlüğünün resmi web sitesinde sahibim olur musun başlığı altında yayınlanan ilanlar sayesinde, evsiz sokak hayvanları sahiplendiriliyor.
     Orman ve Su İşleri Müdürlüğü, Her canlı eşit doğar ve her canlı özgür yaşama hakkına sahiptir sloganı ile başlattığı Ücretsiz Hayvan Sahiplendirme uygulaması kapsamında, vatandaşların çevresinde tespit ettiği bakıma ve sahiplenilmeye muhtaç başıboş sokak hayvanlarıyla ilgili ilanları, hayvanının resimleri ve bilgileri ile birlikte web sayfasında yayınlıyor.
     Ayrıca, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Kedi Köpek Barınağındaki hayvanların fotoğraf ve bilgileri de bu bu bölümde ilan olarak yayınlanıyor.
     Vatandaşlar beğendikleri hayvanları buradan bakarak seçip uygun görülmesi halinde söz konusu hayvana ücretsiz sahip olabiliyorlar.
     Yardıma gereksinimi olan evsiz sokak hayvanlarına ait ilanların yayınlanmasını isteyenlerin, hayvanlara ait fotoğraf ve bilgileri [email protected] elektronik posta adresine göndermeleri, ya da (0262) 312 11 44 - 312 11 39 numaralı telefonlardan bilgi almaları istendi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sahibim Olur musun projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER