Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyası

Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyası -Kırşehirde 2 haftada 17 bin imza toplandı


KIRŞEHİR (A.A) - Memur-Sen Kırşehir İl Temsilcisi Ali Rıza Aka, kamuda kılık kıyafet serbestliği için başlatılan Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyası için Kırşehirde 2 haftada 17 bin imzaya ulaşıldığını bildirdi.
     Aka, yaptığı yazılı açıklamada, özgürlük kampanyasına Kırşehirlilerin desteğini artarak sürdüğünü ifade etti.
     Memur-Senin Türkiye genelinde başlattığı Kamuda Kılık Kıyafet Dayatması Son Bulsun, Özgürlük için 10 Milyon İmza kampanyasına verilen destekten dolayı teşekkür eden Aka, şunları kaydetti:
     Kırşehirde bizlerde farklı bölgelere Özgürlük İçin 10 Milyon İmza stantları açarak halkımızın desteğini alıyoruz. Kırşehirde bu çerçevede 2 haftada 17 bin imza almış bulunuyoruz. Hedefimiz Türkiye genelinde 10 milyon imza. Antidemokratik bir zihniyet ile insanımıza dayatılan ve artık doğal seyrine girmesi gereken şeylerden biri Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmeliktir. İnsanımızı kıyafetine göre değil, ürettiği işe göre değerlendirmeliyiz.
     Merkez ile birlikte, geçen çarşamba günü Kaman ilçesinde açılan standa halkın yoğun ilgi gösterdiğini belirten Aka, önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de imza stantları açılacağını dile getirdi.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER