Özel sporcular yaz tatili şenliğinde eğlendi

Özel sporcular yaz tatili şenliğinde eğlendi


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezinde eğitim alan Özel Sporcular Gençlik ve Spor Derneği üyeleri, yaz tatili şenliğinde gönüllerince eğlendi.
     Özel Sporcular Gençlik ve Spor Derneği üyeleri için yaz tatili şenliği düzenlendi. Muratpaşa Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezinde gerçekleştirilen şenliğe, merkezde eğitim alan engelli çocuklar ile velileri katıldı. Yaz tatili şenliğinde, Muratpaşa Belediyesinin spor tesislerinde sportif faaliyetlerini sürdüren özel sporcular, müzik, dans, yarışmalar ve şiirlerle öğrendiklerini konuklara gösterme fırsatı buldu. Zeybek oynayarak, davul çalan ve müzik eşliğinde dans eden özel sporcular, keyifli dakikalar yaşadı.
     Engelliler Koordinasyon Merkezinin kapılarını engellilere açan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmene teşekkür eden Özel Sporcular Gençlik ve Spor Derneği Başkan Yardımcısı Tansu Konca, Çocuklarımız aldıkları eğitimlerin sonuçlarını gösterme fırsatı buldu. Bizlere 2008 yılından bugüne destek veren, yanımızda olan Muratpaşa Belediyesi yetkililerine, özel çocuklarımız ve tüm engelliler adına bir kez daha teşekkür ediyoruz dedi.
     Yaz tatili şenliğinde, Engelliler Sanat Evi üyeleri ile engellilere gönüllü destek veren Ali Baran, Karadeniz türküleri seslendirerek özel sporcuları eğlendirdi.
    
     Muhabir: Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Özel sporcular yaz tatili şenliğinde eğlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER