Oyuncaksız çocuk kalmasın

Oyuncaksız çocuk kalmasın -Sağlık-Sen İzmir Şube Başkanı Recep Atçı: Şırnak ilindeki çocuklara ulaştırılmak üzere Sahipsiz oyuncak, oyuncaksız çocuk kalmasın sloganıyla kampanya başlattık


İZMİR (A.A) - Sağlık ve sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) İzmir Şubesi, Şırnaktaki çocuklara ulaştırılmak üzere Sahipsiz oyuncak, oyuncaksız çocuk kalmasın sloganıyla oyuncak ve kitap yardımı kampanyası başlattı.
     Sağlık-Sen İzmir Şube Başkanı Recep Atçı, konuya ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sağlık-Sen Şırnak Şubesi ile koordine edecekleri kampanya sayesinde Şırnaktaki çocuklara kitap ve oyuncak yardımında bulunulacağını ifade etti.
     Kampanayanın 28 Ocaka kadar devam edeceği ve gönüllülerin hastane ve sosyal hizmet kurumlarındaki Sağlık-Sen işyeri temsilciliklerine oyuncak ve kitap bağışlarını teslim edebileceklerini dile getiren Atçı, şunları kaydetti:
     Toplanan malzemeleri şubat ayı içinde Sağlık-Sen Şırnak Şubesine elden ulaştıracağız ve oradaki çocuklara dağıtımını her iki şubenin temsilcileriyle birlikte yapacağız.
     Sağlık-Sen her şeyden önce büyük bir ailedir ve Türkiyenin en büyük sivil toplum kuruluşlarındandır. Türkiyede önemli bir misyonu yerine getiren sendikamız, neresinde olursa olsun ülke insanımızın, hele ki çocuklarımızın mutluluğunu her şeyin üstünde tutmaktadır. İzmirden baktığımızda ülkemizin her köşesini aynı, insanımızı ise bir ve bütün olarak görüyoruz. Her karış toprağını nice bedeller ödeyerek aldığımız bu vatan topraklarında asırlar boyunca hiçbir ayrım yapılmadan birlikte yaşadık. İnsanları ırk temelinde ayırmak zaten yüce dinimizin yasakladığı bir durumdur. Bu bilinçle Sağlık-Sen doğruluk ve hakkaniyet ekseninden ayrılmadan nerede bir mazlum millet varsa, nerede bir ihtiyaç sahibi varsa, nerede bir yardım isteyen varsa onun yanında yer almıştır, almaya da devam edecektir.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Oyuncaksız çocuk kalmasın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER