Obezite ile mücadelede ben de varım

Obezite ile mücadelede ben de varım projesi -Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, obezite ile mücadele eden kadınlar için gönderilen 2 bin eşofman ve spor ayakkabısının dağıtımı yapıldı


ERZURUM (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Erzurumda obezite ile mücadele eden kadınlar için gönderilen spor malzemelerinin dağıtımı yapıldı.
     Obezite ile mücadelede ben de varım projesi kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, projeye destek veren ve obeziteyle mücadele eden kadınlar için 2 bin çift ayakkabı ve eşofman gönderildi.
     Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ulaşan malzemelerin dağıtım programına Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, AK Parti İl Başkan vekili Hüseyin Koçak, Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt ve bazı il yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Yakutiye Kapalı Spor Salonunda düzenlenen dağıtım töreninde konuşan AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Türkiyede kadınlara geçmiş hükümetlerin istenen değeri vermediğini, AK Parti iktidarıyla kadınların özgürleştiğini ve kendilerini en özgür şekilde ifade ettiğini söyledi.
     Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından verilen desteğin proje için önemli olduğuna değinen Çığlık, Bu malzemeleri 4 ayrı spor salonumuzda bugün kadınlarımıza dağıttık. Obezite ile mücadele eden bu fedakar kadınlarımıza yapılan hizmetler azdır bile şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Hasan Özkal
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Obezite ile mücadelede ben de varım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER