Niksarı Güzelleştirme Kampanyası

Niksarı Güzelleştirme Kampanyası


TOKAT (A.A) - Niksar Belediyesince Niksarı Güzelleştirme Kampanyası başlatıldı.
     Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, yaptığı açıklamada Boya bizden, işçilik sizden sloganıyla Niksarı Güzelleştirme Kampanyasını başlattıklarını belirtti.
     Kampanyayla Niksarın geçmişini, tarihi dokusunu ön plana çıkarmayı hedeflediklerini belirten Yadigar, Şehrimizdeki sivil mimari örneği veya eski yapı dediğimiz yapıların beyaz ve kahverengi tonlarda boyanması ve restore edilmesini hedefliyoruz dedi.
     Kampanyanın başladığı günden bugüne 50yi aşkın ev ve iş yerinin boyanıp, restoresinin tamamlandığına dikkati çeken Yadigar, hedeflerinin 250 binanın ve iş yerinin bu şekilde restore edilmesinin planlandığını kaydetti.
     Bu kampanyanın eski Niksarı ortaya çıkaracak bir proje olduğunu belirterek, Boyası belediyeden, işçiliği bina sahiplerinden, maliklerden olacak şekilde şehrimizin tarihi dokusunu ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Niksarda güzelleştirme çalışması sonucunda binaları restore edilmiş, bahçeleri pırıl pırıl, işte içinden bir çanakçı deresinin geçtiği cennet bir tabloyu ortaya koymayı planlıyoruz dedi.
     Yadigar, kampanyaya büyük boya firmalarının destek olmalarını, destek olan firmaların uygun yerlerde reklamlarını yapacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Recep Bilek
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Niksarı Güzelleştirme Kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER