Nazım İmar Planı STKların görüşlerine sunuluyor

Nazım İmar Planı STKların görüşlerine sunuluyor -Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Poyraz: -İmar toplantımızda Nazım İmar Planımızı ilçe belediye başkanlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımızın görüşlerine sunu


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Nisan 2011de başlatılan ve Büyükşehir Belediyesi sınırları dahilindeki ilçelerde uygulanacak olan Büyükşehir Belediyesi Nazım İmar Planı Sivil Toplum Kuruluşlarının görüşlerine sunuluyor.
     Erenler Belediyesinde yapılan toplantıda konuşan Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Zafer Poyraz, Nazım İmar Planıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.
     Poyraz, İmar toplantımızda Nazım İmar Planımızı ilçe belediye başkanlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımızın görüşlerine sunuyoruz. Buradaki taleplerle Nazım İmar Planımıza netlik kazandıracağız diye konuştu.
     Büyükşehir Belediyesi Nazım İmar Planı müellifi firma yetkilisi Nadir Doğan katılımcılara bir sunum yaptı.
     Doğan, Büyükşehir Belediyesinin yetkisinde olan 1/5000 ve 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planının katılımcıların görüşleriyle netleşeceğini ve ortak bir karar doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini açıkladı.
     Toplantıya, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Osman Aydın, Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin ve ilçe belediye başkanları katıldı.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Nazım İmar Planı STKların görüşlerine sunuluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER