Muratpaşanın Meleklerinde milli gurur

Muratpaşanın Meleklerinde milli gurur -Spor kamuoyunda Muratpaşanın Melekleri olarak nitelendirilen Hentbol Bayanlar Süper Liginin şampiyon takımı Muratpaşa Belediyesi, A Milli Bayan Hentbol Takımına 4. eleme grubunda Azerbayc


ANTALYA (A.A) - Yusuf Karadağ - Spor kamuoyunda Muratpaşanın Melekleri olarak nitelendirilen Hentbol Bayanlar Süper Liginin şampiyon takımı Muratpaşa Belediyesi, A Milli Bayan Hentbol Takımına 4. eleme grubunda Azerbaycan ve Portekiz ile yapacağı maçlar dolayısıyla 5 oyuncu vermenin gururunu yaşıyor.
     Muratpaşa Belediyesi oyuncuları Serpil İskenderoğlu, Fatma Ay, Kübra Şen, Ceren Akgün ve Sevilay İmamoğlu, 2013 Bayanlar Dünya Hentbol Şampiyonası 4. Eleme Grubunda mücadele eden A Bayan Hentbol Milli Takımının 22 Kasımda yapacağı Azerbaycan ile 1 Aralıkta yapacağı Portekiz maçları için milli takıma çağrıldı.
     Milli oyuncular, Ankaradaki kamp öncesi son hazırlıklarını Muratpaşa Belediye Spor Salonunda sürdürüyor.
     Muratpaşa Belediyesi antrenörü Birol Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiyede Muratpaşa Bayan Hentbol Takımının büyük başarılara imza atan iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, bu nedenle 5 oyuncularının milli takıma çağrılmasının kendisi için sürpriz olmadığını söyledi.
     Oyuncularının milli takımda Türkiyenin başarısı için mücadele verecek olmasının büyük gurur kaynağı olduğunu dile getiren Ünsal, Milli olan oyuncularımızın daha da artmasını isteriz. A Milli Bayan Hentbol Takımı kadrosu oturmuş, iyi mücadele eden tecrübeli oyuncuları bünyesinde barındıran bir takım dedi.
     Takım kaptanı milli oyuncu Serpil İskenderoğlu ise milli takıma Üsküdar Belediyesi ile 5 oyuncu veren iki takımdan biri olduklarını için mutlu olduklarını belirtti.
     Ay-yıldızlı forma altında ter dökeceği için gurur duyduğunu dile getiren İskenderoğlu, Kamp öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Milli takım kampında da bu hazırlıklarımıza devam edeceğiz diye konuştu.
     Hazırlıklarını Ankarada Türkiye Hentbol Federasyonu Spor Salonunda gerçekleştirecek olan milli takım, 24 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Azerbaycan ile yapacağı maç için 22 Kasım Perşembe günü Baküye hareket edecek. Azerbaycan maçının ardından Ankaraya dönecek olan ay-yıldızlılar, 1 Aralıkta Portekiz ile Ankarada karşılaşacak.
    
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Muratpaşanın Meleklerinde milli gurur Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER