Minik Şefler mutfakta buluştu

Minik Şefler mutfakta buluştu -Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi, düzenlediği Minik Şefler etkinliğinde anasınıfı öğrencilerine pasta yapımını öğretiyor


ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi, düzenlediği Minik Şefler etkinliğinde anasınıfı öğrencilerine pasta yapımını öğretiyor.
     Miniklere destek vermek amacıyla etkinliğe Vali Vahdettin Özcan, eşi Leyla Özcan ve kızı Tuğba Özcan ile Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç katıldı.
     Miniklere pastacılık eğitiminin ilk konukları Namık Tanık İlköğretim Okulu oldu. Kadın İstihdam Merkezi mutfağında gerçekleşen programda; önlüklerini giyip, eldivenlerini takan minik şefler, pasta yapmanın yanı sıra eğlenerek öğrenmenin tadını da çıkardılar. Renkli görüntülere sahne olan programda minikler, merdaneyle açtıkları hamurlara kalıplarla şekil verdiler.
     Miniklerin ve ailelerinin pasta yapımına gösterdiği ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, Amacımız sosyal hayatın her noktasında etkinlikler düzenlemek ve halkımızla bütünleşmeyi sağlamaktır. Bu etkinliğimizde de çocuklarımız mutfakla ilgili el becerilerini geliştirmenin çabası içindeler dedi.
     Minik Şefler etkinliğinin şehirdeki tüm anaokulları tamamlanıncaya kadar devam edeceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay
     Yayıncı:
<< Önceki Haber Minik Şefler mutfakta buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER