Memura rotasyon iddiaları

Memura rotasyon iddiaları -Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Kahveci: Rotasyon işi uygulanabilir değil. Belki yeni göreve başlayan kamu görevlileri için bu konu tartışılabilir


KONYA (A.A) - Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, kamuda rotasyon iddialarının uygulanabilir olmadığını belirterek, Belki yeni göreve başlayan kamu görevlileri için bu konu tartışılabilir dedi.
     Kahveci, sendikanın Konya Şubesinde düzenlediği basın toplantısında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelikle yaptıkları görüşmede, Çelikin, kamuda eleman temininde güçlük çekilen bölgelere personel gönderme gerekçesiyle rotasyonu gündeme getirdiğini belirtti.
     Mevcut 2 milyon 600 bin memura rotasyon uygulama şansının bulunmadığını ifade eden Kahveci, Türkiyede ciddi manada hekim ve hemşire açığı var. Bu açıklar ortadayken Ben rotasyon yapıp sorunu çözeceğim demek, son derece yanlış bir durum. Dolayısıyla rotasyon işi uygulanabilir değil. Belki yeni göreve başlayan kamu görevlileri için bu konu, tartışılabilir şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Ayşe Şensoy / Murat Aslan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Memura rotasyon iddiaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER