Marka Şehrin Markaları

Marka Şehrin Markaları -GAMEP tarafından organize edilen, Marka Şehrin Markaları ödül töreni kapsamında, Gaziantepin dünya genelinde isim yapmasına katkı sağlayan markaları ödüllendirilecek


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) tarafından organize edilen, Marka Şehrin Markaları ödül töreni kapsamında, Gaziantepin dünya genelinde isim yapmasına katkı sağlayan markaları ödüllendirilecek.
     GAMEPten yapılan açıklamaya göre, Türkiyenin tanınmış strateji ve pazarlama uzmanlarının da konuşmacı olarak katılacağı etkinlik, 17 Kasım Cumartesi günü Şehitkamil Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.
     Öte yandan ödül töreninde,Marka-Pazarlama ve Basının Önemi konularında bilgi verilecek.
     Dernek merkezinde, Kurucu Başkan Nazmi Özkoyuncu başkanlığında bir araya gelen GAMEP yönetim kurulu üyeleri Galip Ünlükara, İbrahim Belge, Mehmet Gören, Savaş Oğuz, İsmail Şahin ve Yusuf Özkoyuncu, ödül alacak markaların belirlenmesinde görev alacak tertip komitesi üyelerini belirledi.
     Aralarında gazeteci, reklamcı ve ekonomi çevrelerinden tanınmış isimlerin bulunduğu tertip komitesi üyeleri, çeşitli sektörlerde isim yapmış, Gaziantepi Türkiyede ve dünya arenasında başarıyla temsil etmiş markaları belirleyecek.
     Şehrin, markalarının belirlenmesinde çeşitli kıstasları göz önünde bulunduracak olan tertip komitesi üyeleri, kamuoyu yoklaması yaparak birçok kurumun görüşlerine de başvuracak.
     Özkoyuncu yaptığı açıklamada, Gaziantepte 20 Nisan 2012de düzenlenen şehrin vizyon sahiplerinin Marka Şehrin Mimarları ödülüne layık görülmesinin ardından yapılacak olan, Marka Şehrin Markaları ödül töreniyleTürkiyede bir ilkin gerçekleştirileceğini ifade etti.
     Etkinliği, kentin markalarını ve girişimci sanayicilerini teşvik ederek çok kısa sürede bir dünya markasının Gaziantepte çıkmasını hızlandırmak amacıyla bu etkinliği düzenleyeceklerini bildiren Özkoyuncu, Dünyada birçok marka, birçok devletten daha büyük ekonomilere sahip. Bu nedenle markalaşmanın şehrimize sunduğu bu büyük vizyonu ve heyecanı kaybetmeden daha ilerilere taşımamız şart görüşlerini aktardı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Marka Şehrin Markaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER