Liderlik ve Yöneticilikte İletişim Becerileri eğitimi

Liderlik ve Yöneticilikte İletişim Becerileri eğitimi -AK Parti Muğla Gençlik Kolları Başkanlığınca düzenlenen eğitim seminerine katılanlara sertifika verildi


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Gençlik Kolları Başkanlığınca Liderlik ve Yöneticilikte İletişim Becerileri konulu eğitim semineri düzenlendi.
     Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen seminere, ilçe ve belde gençlik kolları üyeleri katıldı.
     Seminerde konuşan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ozan Balcı, yerel seçimlerde partilerinin her kademesindeki üyeleriyle Muğlanın makus kaderini değiştireceklerini söyledi.
     Seçimlerde büyükşehir belediyesini almaya inandıklarını belirten Balcı, Sohbetlerimiz arasında ya büyükşehir bizi alacak yada biz büyükşehiri alacağız diyoruz. Biz bu sloganla yola çıktık ve kazanacağımızı biliyoruz. Büyümeye ihtiyacı olan bir partiyiz. Bizim kapılarımız sonuna kadar açık. Diğer partili arkadaşlarımızı ve partimizin doğru parti olduğu düşünen herkesi uzaklaştırmadan partimize davet ederek Muğlada yeni bir yola girmeliyiz dedi.
     Balcı, büyükşehir ile Muğlada bir çok şeyin değişeceğini, büyükşehirde iktidar partisinin olmasının Muğlaya daha çok ivme kazandıracağını ve geliştireceğini kaydetti.
     Konuşmanın ardından, Kürşad Osal Liderlik ve Yöneticilikte İletişim Becerileri konulu eğitim seminerini verdi. Seminerin ardından katılımcılara sertifikaları verildi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Liderlik ve Yöneticilikte İletişim Becerileri eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER